You've successfully subscribed to Blog Avocat Palade Bogdan
Great! Next, complete checkout for full access to Blog Avocat Palade Bogdan
Welcome back! You've successfully signed in.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.

Avocat despagubiri victime accidente auto: Ghid in caz de accident rutier grav. Minime informatii pe care persoana vatamata sau membrii familiei trebu

Bogdan Palade
Bogdan Palade

1. Imediat dupa producerea unui accident grav, victimele sau martorii oculari trebuie sa fie puternici si sa depaseasca puternicul impact emotional si sa obtina: numere de inmatriculare a autovehiculelor care au trecut pe langa accident, nume martori, poze si inregistrari audio/video, existenta unor camere de filmat in zona accidentului.

2. Se pot obtine despagubiri materiale ( cheltuieli pentru recuperarea sanatatii victimei ranite, precum si tot venitul nerealizat ca urmare a afectarii starii de sanatate, sau, in cazul decesului victimei, toate cheltuielile de inmormantare, ritualuei crestinesti ulterioare etc.) respectiv daune morale (cuantumul acestora este stabilit de catre instanta in functie de gravitatea accidentului, urmaririle psihice negative suferite, pierderea vreunei persoane dragi etc.)

3. Urmati intrutotul recomandarile medicului in vederea recuperarii si pastrati orice bon/chitanta de plata a serviciilor medicale deoarece aceste sume se pot recupera de la asiguratori

4. Contactati un avocat specializat in astfel de probleme juridice. Avocatul ales ar trebui sa colaboreze cu un expert parte specializat in accidente auto.

5. Durata obtinerii despagubirilor, este in medie 2 ani. Trebuie sa aveti in vedere durata efectuarii unei expertize auto este undeva la 4-5 luni. Trimiterea dosarului la INEC, din diferite motive duce la tergiversarea dosarului.

Bogdan Palade

Telefon: 0740 807 892


Postari recomandate