You've successfully subscribed to Blog Avocat Palade Bogdan
Great! Next, complete checkout for full access to Blog Avocat Palade Bogdan
Welcome back! You've successfully signed in.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.

Avocat dreptul muncii Bucuresti

Bogdan Palade
Bogdan Palade

avocat dreptul muncii Bucuresti

Va aflati in situatia in care angajatorul nu v-a platit salariul cateva luni la rand sau orele suplimentare lucrate?

Ati primit o decizie de pensie si doriti sa o contestati la Tribunal?

Ati fost concediat pe nedrept si doriti sa vi se faca dreptate in instanta?

Acestea sunt doar cateva dintre problemele juridice frecvente de dreptul muncii pe care le are un salariat sau un proaspat pensionar si are nevoie de suportul legal al unui avocat dreptul muncii Bucuresti.

Astfel, in situatiile enumerate mai sus trebuie sa solicitati instantei de judecata ( Tribunalul in raza caruia aveti domiciliu) obligarea angajatorului la plata drepturilor salariale cuvenite/ anularea deciziei de pensie/ reintegrarea la locul de munca cu plata salariilor compensatorii – plus dobanda legala cuvenite respectiv cheltuieli de judecata.

In dosare, pe care l-am gestionat, in calitate de avocat dreptul muncii Bucuresti, aflate pe rolul Tribunalului Bucuresti respectiv Curtii de apel Bucuresti s-a stabilit in mod defintiv:

‘’ Admite in parte cererea formulata, avand ca obiect litigiu privind functionarii publici, privind pe reclamantul …… in contradictoriu cu paratul Inspectoratul Pentru Situatii de Urgenta – Dealul Spirii –  Bucuresti-llfov.

Obliga parata la calculul si plata in favoarea reclamantului a despagubirilor banesti, stabilite ca diferenta intre nivelul maxim al soldei functiei de baza stabilit pentru aceeasi functie, grad, gradatic, vechime in munca si in specialitate, aceleasi conditii de studii si de desfasurare a activitatii, din cadrul intregii familii ocupationale acordate pentru perioada 09.04.2015-30.04.2017 si solda functie de baza acordata reclamantului pe perioada 09.04.2015-30.04.2017’’

‘’ Admite apelul declarat de apelanta-pârâtă S.C. …..SRL Schimbă în tot sentința apelată, în sensul că:Admite in parte actiunea precizata. Obliga parata la plata catre reclamanta a sumei de 5008,4 lei reprezentand diferente salariale neplatite. Definitiva. Pronuntata la 12.11.2018.’’

‘’ Admite contestația formulată de contestatoarea ….. și cu domiciliul procesual ales CI Bogdan Palade cu sediul în București, Str. Itcani, nr. 20, et. l, ap. 4, Sector 2, în contradictoriu cu intimata CASA DE PENSII A MUNICIPIULUI BUCUREȘTI cu sediul în București, Calea Vitan, nr. 6, Sector 3, asa cum a fost restransa.

‘’Anulează decizia nr……2018. Obligă intimata CPMB să emită o decizie prin care sa recalculeze drepturile de pensie ale contestatoarei cu valorificarea sumelor reprezentand acord, prime, ore suplimentare mentionate in adeverinta nr…… eliberata de INMA-Bucuresti, incepand cu data 01.09.2018.Obligă intimata să plătească contestatoarei cheltuieli de judecată în cuantum de 1428 lei, reprezentand onorariu avocat’’

In concluzie, problemele de dreptul muncii sunt rezolvabile in instanta avand sprijinul unui avocat dreptul muncii Bucuresti. Ignoranta nu e o solutie, suna-ti acum si alegeti calea legala de rezolvarea a problemei dumneavoastre.

Bogdan Palade

Telefon: 0740 807 892


Postari recomandate