You've successfully subscribed to Blog Avocat Palade Bogdan
Great! Next, complete checkout for full access to Blog Avocat Palade Bogdan
Welcome back! You've successfully signed in.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.

Avocat România

Bogdan Palade
Bogdan Palade

Avocat România este o intrebare frecventă în rândul cetățenilor.

Răspunsul obiectiv pe care-l pot da, raportat la nevoile clienților mei, este următorul:

În primul rând un avocat din România, poate rezolva problemele românilor plecati în străinătate. Cele mai frecvente situatii sunt cele legate de problema moștenirilor rămase nedezbătute în România.

Astfel, avocatul poate face el demersurile necesare în vederea dezbaterii succesiunii atât la notar dar si în fața instanțelor de judecată.

Sunt imobile neîntabulate, de aceea, pentru a vinde proprietatea mostenită, avocatul se poate ocupa el de aceste demersuri, fară a fi necesară prezența clientului în România. Din moment de avocatul din România primește o procură de la consulat, el poate efectua în numele clientului său toate demersurile necesare finalizării unei tranzacții imobiliare.

În al doilea rând, avocatul din România poate obține în numele clientului său duplicate de pe actele de proprietate pierdute de către proprietar, sau dacă nu are cum sunt nenumăratele cazurile cu chitanțele de mână, poate obține în instanță titlu de proprietate.

Nu puține au fost cazurile în care românii plecați la muncă în diaspora nu au platit anual taxa de concesiune pentru locurile de veci ale parinților și astfel au pierdut locurile dintr-un motiv atât de simplu - lipsa de informare

Nu în ultimul rând dar și cea mai delicată este situația minorilor ramași în țară atunci când părinții lor au plecat la muncă în diaspora.

Ce obligații  au părinții, ce drepturi au?

Cel mai indicat, pentru a vă răspunde obiectiv, este să-mi scrieți cazul d-voastră pe whats app la 0740 807 892 sau pe email contact@avocatbogdanpalade.ro urmând să vă răspund în maxim 24 de ore.

Bogdan Palade

Telefon: 0740 807 892


Postari recomandate