You've successfully subscribed to Blog Avocat Palade Bogdan
Great! Next, complete checkout for full access to Blog Avocat Palade Bogdan
Welcome back! You've successfully signed in.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.

Avocat specializat in drept penal Bucuresti

Bogdan Palade
Bogdan Palade

Avocat specializat in drept penal Bucuresti!

Orice plangere penala depusa la Politie/Parchet trebuie solutionata intr-un interval de maxim 1 an de zile de cand s-a inceput urmarirea penala. Daca ai un dosar care treneaza la Politie/Parchet judecatorul poate obliga procurorul de caz/organul de cercetare penala sa solutioneze dosarul intr-un termen de 6 luni.

Potrivit art. 4881 alin. (3) C. proc. pen. contestația poate fi introdusă după cel puțin un an de la începerea urmăririi penale, pentru cauzele aflate în cursul urmăririi penale, după cel puțin un an de la trimiterea în judecată, pentru cauzele aflate în cursul judecății în primă instanță și respectiv după cel puțin 6 luni de la sesizarea instanței cu o cale de atac, pentru cauzele aflate în căile de atac ordinare sau extraordinare.

Practica judecatoreasca favorabila – contestatie privind durata procesului penal:

 

Şedinţe

01.08.2018
Ora estimata: ……
Complet: …..
Tip solutie: Încheiere
Solutia pe scurt: În baza art. 488 ind. 6 alin. (1) Cod procedură penală admite contestaţia formulată de petentul ……. privind durata procesului penal în etapa urmăririi penale relativ la dosarul penal nr. ……/P/2015 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari. Stabileşte drept termen pentru finalizarea urmăririi penale data de 01.11.2018, termen până la care contestatorul nu poate formula o nouă contestaţie. În baza art. 275 alin. (3) Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 01.08.2018.
Document: Încheiere finală (dezinvestire)  267/2018  01.08.2018

Bogdan Palade

Telefon: 0740 807 892


Postari recomandate