You've successfully subscribed to Blog Avocat Palade Bogdan
Great! Next, complete checkout for full access to Blog Avocat Palade Bogdan
Welcome back! You've successfully signed in.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.

Ce daune se pot obtine daca iei din spital o bacterie (stafilococ auriu)?

Bogdan Palade
Bogdan Palade

Victime accidente auto. Internarea victimei in spital si infestarea acesteia cu stafilococ auriu. Capacitate de munca diminuata cu 80%. Care este prejudiciul material si moral intr-o astfel de situatie? Criterii obiective de cuantificare a daunelor morale/materiale: numarul interventiilor chirurgicale, durata si complexitatea tratamentelor, existenta unei infirmitati permanente, capacitate de munca redusa la 90%

Ce daune se pot obtine daca iei din spital o bacterie (stafilococ auriu)?

In situatia nefericita a accidentului auto, partea vatamata a avut o fractura deschisa tip II condil femoral stang operat, fractura inchisa 1/3 inferioara femur stang, hemotorax stang, sindrom mediastinal posttraumatic, insuficienta respiratory acuta, traumatism cranian, comotie cerebrala, plaga spranceana stanga.

Fiind internata in spital, evolutia pacientului a fost influentata de aparitia cu stafilococ auriu. In lipsa acestei infectii, partea vatamata s-ar fin vindecat in aproximativ 6 luni.

Daunele morale intr-o astfel de situatie se raporteaza, in esenta la prejudiciu de ordin afectiv nesusceptibil de determinari obiective pe baza unor criterii preexistente. Avand in vedere suferintele suportate de partea vatamata ca urmare a internarilor respective, a interventiilor chirurgicale numeroase la care a fost supusa, faptul ca starea la care aceasta a ajuns din cauza infectiei constituie infirmitate fizica permanenta avand o deficienta locomotorie medie coroborat cu scaderea capacitatii de munca fiind nevoit sa-si schimbe in totalitate cariera si pregatirea profesionala despagubirile materiale/morale un cuantum de 500.000 Euro o instanta din Romania a considerat ca sunt suficiente pentru acoperirea prejudiciului.

 

Avocat despagubiri victime accidente auto, Avocat malpraxis, Avocat bun specializat in malpraxis Bucuresti, Sector 1,2,3,4,5 si 6, Cum obtin victimele accidentelor auto despagubiri? Avocat eroare medicala,

Bogdan Palade

Telefon: 0740 807 892


Postari recomandate