You've successfully subscribed to Blog Avocat Palade Bogdan
Great! Next, complete checkout for full access to Blog Avocat Palade Bogdan
Welcome back! You've successfully signed in.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.

Ce sanse am de castig? Este intrebarea fireasca a oricarei persoane cand se adreseaza unui avocat. Cum raspunde un avocat profesionist la aceasta intr

Bogdan Palade
Bogdan Palade

Ce sanse am de castig? Este intrebarea fireasca a oricarei persoane cand se adreseaza unui avocat. Cum raspunde un avocat profesionist la aceasta intrebare?

Cine este “avocatul”?

  • Avocatul este independent şi se supune numai legii, statutului profesiei şi codului deontologic. El promovează şi apără drepturile, libertăţile şi interesele legitime ale omului. Exercitarea profesiei sale presupune asistarea şi reprezentarea persoanelor fizice şi juridice în faţa instanţelor autorităţii judecătoreşti şi a altor organe de jurisdicţie, a organelor de urmărire penală, a autorităţilor şi instituţiilor publice, precum şi în faţa altor persoane fizice sau juridice, care au obligaţia să permită şi să asigure avocatului desfăşurarea nestingherită a activităţii sale, în condiţiile legii.

La intrebarea fireasca adresa de catre client avocatului: “Ce sanse am de castig in proces?” un raspuns profesionist este:

  • Sansele nu se evalueaza in “procent” ci in functie de dispozitiile legale in materie, probele ce pot fi administrate in proces respectiv practica instantelor de judecata romane precum si a CJUE/CEDO

 

Bogdan Palade

Telefon: 0740 807 892


Postari recomandate