You've successfully subscribed to Blog Avocat Palade Bogdan
Great! Next, complete checkout for full access to Blog Avocat Palade Bogdan
Welcome back! You've successfully signed in.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.

Cel mai bun avocat divort Bucuresti

Bogdan Palade
Bogdan Palade

Ca avocat specializat în divorțuri vă ofer consiliere si reprezentare juridică competentă în fața instanței de judecată.

Primul meu obiectiv este să închei o tranzacție cu partea adversă, însă, dacă acest aspect nu se concretizează în interesul dumneavoastră atunci voi face cu celeritate demersurile pentru a obține o hotarâre judecătorească prin care drepturile legitime să vă fie recunoscute.

Angajarea timpurie a unui avocat specializat în divorțuri are un impact major asupra rezultatului dorit.

Din acest motiv trebuie să angajați cel mai bun avocat pe divorțuri din București, pentru a pregăti probele și mai ales a analiza practica judecătorească din locul judecării procesului.

Vă sprijin până la finalizarea procesului, având la baza o experiență de 14 ani de avocatură, munca mea bazându-se pe încredere, discreție și profesionalism.

Problema custodiei împreuna cu programul de vizită respectiv pensia de întreținere este în majoritatea cazurilor cea mai emoționantă și importantă problemă în timpul unui proces de divorț.

În calitate de avocat pot gestiona cu succes aceste provocări pentru clienții mei.

Cine primește custodia copiilor?

Cât costă un divorț?

Ce se întâmplă cu lucrurile cumpărate împreună de ambii soți?

Pentru a vă răspunde obiectiv la aceste întrebări am nevoie de o detaliere a cazului d-voastră, de aceea, îmi puteți scrie pe whats app la 0740 807 892 sau pe email la contact@avocatbogdanpalade.ro și vă răspund în cel mai scurt timp posibil.

Bogdan Palade

Telefon: 0740 807 892


Postari recomandate