You've successfully subscribed to Blog Avocat Palade Bogdan
Great! Next, complete checkout for full access to Blog Avocat Palade Bogdan
Welcome back! You've successfully signed in.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.

Cum aleg un avocat?

Bogdan Palade
Bogdan Palade

Avocat bun divort/partaj Bucuresti.

Caut avocat bun in Bucuresti. Cateva sfaturi pentru a avea cea mai buna asistenta juridica intr-o perioada grea a vietii tale:

Cand alegi un avocat specializat in divort, spre exemplu, trebuie sa tii cont de urmatoarele aspecte:

  1. Daca este avocat activ trebuie verificat pe site-ul Baroului Bucuresti sau orice alt barou din tara. Chiar daca un avocat este inregistrat in Baroul Bucuresti si doriti sa va asiste/reprezinte in dosarul dumneavoastra, spre exemplu: in Brasov, puteti sa-l angajati, intrucat legea organizarii profesiei de avocat permite ca acesta sa-si exercite profesia in toata tara.
  2. Puteti cauta referinte despre avocat, pe Internet sau puteti cere sfatul prietenilor, rudelor sau persoanelor care au apelat la serviciile avocatului respectiv
  3. Puteti verifica pe site-ul: portal.just.ro in ce dosare avocatul ales de dumneavoastra si-a aparat clientii si ce rezultate a avut
  4. Alege un avocat care iti raspunde la telefon oricand si acorda problemei tale maxima atentie
  5. Nu alege avocatul in functie de onorariul stabilit. Onorariile mici sau mari nu garanteaza succesul intr-un process, ci, altele sunt aspectele importante, care conduc la castigarea unui proces.
  6. Roaga avocatul sa-ti arate practica instantei la care vei avea procesul si solicita si tu acelasi probe ca in dosarele castigate.
  7. Creeaza o relatie profesionala cu un avocat bun inainte de a avea nevoie de el. Sfatul avocatului este necesar, precum sfatul medicului pentru prevenirea unei boli. De cele mai multe ori, sfatul avocatului dat la timp preintampina litigii care necesita costuri mari si ani de zile de judecata prin instante.

Bogdan Palade

Telefon: 0740 807 892


Postari recomandate