You've successfully subscribed to Blog Avocat Palade Bogdan
Great! Next, complete checkout for full access to Blog Avocat Palade Bogdan
Welcome back! You've successfully signed in.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.

Nr telefon avocat

Bogdan Palade
Bogdan Palade

Nr telefon avocat, este primul gand pe care-l avem atunci cand intampinam o problema juridica si nu-i gasim rezolvarea.

Cum va poate ajuta un avocat?

  • Avocatul este cel care asculta, analizeaza si gaseste rezolvarea problemei juridice cu care va confruntati, mai mult decat atat, depune toate diligentele sa va rezolve in fata instantelor de judecata sau in fata altor persoane fizice sau juridice.

Cum transmit actele avocatului sau cum sa-l contactez?

  • Daca nu va puteti prezenta la cabinetul acestuia, cel mai indicat ar fi sa i le transmiteti scanat pe email sau whats app. Cel mai bine ar fi sa transmiteti toate inscrisurile pe care le aveti si avocatul va fi cel care va analiza si va decide ce inscrisuri sunt concludente. Discutiile prin sms-uri, email-uri cu partea adversa sunt destul de importante, de aceea este bine sa nu le omiteti.

Dupa ce avocatul analizeaza probleme ce fac mai departe?

  • Pasul urmator este ca avocatul sa va spuna costurile colaborarii, anume: taxele judiciare de timbru si onorariul de avocat. In situatia in care sunteti de acord, atunci veti semna un contract de asistenta juridica si plata onorariului o puteti face in cont sau in numerar la biroul avocatului.
  • Mai departe, avocatul va depune dosarul la instanta, cel mai indicat ar fi inainte de depunere sa va trimita si dumneavoastra pe email apararile scrise

Aceste sunt pe scurt informatiile minime pe care trebuie sa le stiti atunci cand cautati ''nr telefon avocat'' pe google si solicitati sprijinul unui avocat in rezolvarea problemei cu care va confruntati.

Bogdan Palade

Telefon: 0740 807 892


Postari recomandate